lördag 14 juni 2008

Alltså, så här är det.Imorgon börjar vi färden ner till Kroatien. Åtminstone är Kroatien det land vi tänker oss. Men enligt SMHI ska det regna och åska där, varmt men blött och då kanske vi ändrar rutten till lite torrare resmål, det är ju en av fördelarna med husbil.

Men det ser i varje fall ut som om vi kommer att få uppleva en hel del åska på vår resa. Inte mig emot då jag älskar detta vackra skådespel, fast respekt det har jag för blixtarna.

Hurvida jag kommer att blogga...tja...det får vi se hur det blir med det. Troligtvis kommer det att fungera men man vet aldrig. Ivarje fall kommer jag att uppsöka något internetcafe och i varje fall meddela lite hur det är..om vi regnar bort eller som i fjol smälter ihop. Vi åkte nämligen hem i förtid då det väntades ett högtryck och det redan var 39 i skuggan. Å andra sidan var det 29 i vattnet men man tröttnar faktiskt på värme också.

Men som sagt (skrivet) så får vi se. Men jag lovar att det blir ett utförligt inlägg om resan, med bilder, när vi kommit hem.

googlad bild

3 kommentarer:

Margaretha sa...

Hoppas att ni får en riktigt skön semester....Kör försiktigt!!!!
Njuuuuut
Kram
Margaretha

amonym sa...

Då är ni nog påväg nu! Åh så spännande o härligt att ha allt framför sig! Skaffa er nu en riktigt bra semester!

mia sa...

Nämen hjääälp! Jag har missat att du redan har åkt, förbaskat!
Näja....hoppas ni har bättre tur med vädret, lagom är bäst... *L*