torsdag 18 februari 2010

Det finns en anledning till....

...att vi bor i vackra skåneland. Eller...det finns flera anledningar, främst närheten till övriga europa och att det bor så trevliga töser och pågar här. Men nu har ju hela landet fått vädersting....VAR ÄR VÅREN??
Den brukar dyka upp så här års här nere.

Här ser ni Själevads vackra björkar, de är vita och inte som hos oss lite alggröna. Själevad ligger strax sydväst om Örnsköldsvik och där bor ettan just nu.


Själevads vackra kyrka som 1998 utsågs till Sveriges vackraste kyrka. Den ligger strax vid ettans lägenhet och är mycket vacker. Alldeles rund och belägen högt upp på en kulle.


Här, på ettans balkong, dröjer det innan det blir frukostkaffe och det är ju som det ska vara. Det rör sig ju om norrland och är naturligt.
Men...
....detta är skauneland och hela vår icke välisolerade skånelänga är helt istappsomgärdad. Så ska det inte vara, här ska vi kunna sitta ute och dricka kaffe i vårsolen, ivarjefall med filt om oss. Lite kört nu faktiskt

Så här såg det ut idag när vi kom hem, observera att våra hästar är svarta...inte vita. De gångar som från början var nästan en meter breda är nu högst 30 centimeter och smått omöjliga att gå på.
Suck....men ok, lite mysigt är det...lite

1 kommentar:

Sofia sa...

våran fina kyrka :)
och den lägenheten verkar ligga precis vid min skola, om jag inte ser fel är det röda mitt i bilden en del av skolan, förmodligen :)