söndag 12 september 2010

Liten update

Sitter i sängen med datorn i knät. Söndagar brukar börja så, med en dator i sängen medan de andra sover.
Var på styrelsemöte med SYVI igår, ett lyckat möte eftersom jag numera slipper matrikeln och istället ingår i konferenskommittén. Det innebär att vi träffas någonstans på ett hotell och planerar den årliga fortbildningen/konferensen för vägledare inom special- och särskolan. Har ni några idéer på bra och kunniga föreläsare inom ex vägledning, pedagogik, diagnoser, ungdomar osv hör gärna av er.

. Dirttracken nere på Jägersro

Veckan kommer att innebära mycket tid i telefonen, en del bilkörning till praktikplatser samt en massa administativt. Skrivbordet är helt överbelarmat med papper och annat som ska sorteras och fixas med...inte mitt största intresse men det måste göras. En glad assistent hade inte varit helt fel, eleverna har ju elevassistenter så kanske skulle jag ansöka om en vägledarassistent :)
Sen ska jag som vanligt träna, min ambition är att simma måndag, onsdag och fredag morgon, gymma tisdag och torsdag. Vilket jag tror håller fram till torsdag men på fredagen blir det nog svårt att få till det men en gång mindre kan ju inte spela så stor roll, eller hur? :=
Ha en go vecka alla

3 kommentarer:

Sus sa...

PER JOHANSSON! Glada Hudik teatern du vet. Roande, eftertanke och gripande.
Mr Tourett och jag, Per Sandstrak...någonting.

Tyvärr är bra föreläsare rätt sällsynta.

Vi behöver en SYV på mitt jobb. Ska du inte ta och flytta upp till Sthlm? =)

Osloskånskan sa...

Milde måne; ett sånt motionsprogram!?!

Anette sa...

Härmed anmäler jag mig som sökande till den utannonserade tjänsten som assistent... Det tror jag hade blivit kanonbra!
:-)

Jag var på en föreläsning med Mikael Andersson som verkligen var en man som kunde inspirera. Nu faller han kanske inte in i de ramarna du nämnde, men en fantastisk föreläsare är han i alla fall.
http://www.mikael-unlimited.se/

Lycka till med träningen, du.
Utan ambitionerna skulle det inte bli någon träning alls...