lördag 8 augusti 2009

Pälle har mage att klaga på uppdateringen

.
av denna bloggen och handen på hjärtat så ligger det mycket i det. Men det finns ju så mycket att göra och begränsat med tid.
Just nu har de husmoderliga egenskaperna i mig vaknat och jag läggger in gurkor, 12 kilo små gurkor inköpta på Lister för 120 pix. Maken är från Västerås och har en otrolig förmåga att sätta i sig gurkor, han äter det till allt, eller ja, inte till ärtsoppa:) Ett litet problem är det dock...jag älskar att slänga saker, en favorit till mig, och har då slängt alla gurkburkarna. Minns den glädje jag kände när jag petade ner dom i del lilla hålet märkt med "genomskinligt glas" och lyssnade på det härliga ljudet av krossat glas. Undrar om jag kommer att känna samma glädje idag när jag jagar nya burkar i affärerna i stan?
Men men, allt går...
Träffade en gammal bekant igår, jag då på den tiden som vi umgicks räknade jag henne som en god vän men något hände (?) och vi slutade träffas. Men som sagt, vi träffades igår på Citygross i Höör. Och efter bara ett par minuter var det som om det inte gått 13 år sen vi sågs, visst är det lustigt att man kan känna så. Undrar nu om det kommer att dröja 13 år till vi ses igen? Vem vet.
Ikväll blir det inget v75 utan vi drar till Hässleholmsfestivalen för lite trevligt umgänge med kottungarna med flera. Tänker mig ett par öl och kanske en langos..gillar ju faktiskt det friterade brödet trots att det inte tillhör lättviktarna direkt. Inte ens Lchf eftersom det är mjölmat..hmm. Men det tror jag att jag skiter i just nu.
Har också funderingar på om jag ska börja jobba imorgon eller om jag ska vänta en vecka...kanske göra något bara för mig själv, fnissiga tanke. Förr målade jag mycket, mest i olja (eller heter det akryl) men även akvarell, kanske skulle jag dra iväg med penslar och annat och ha lite tid för detta...hmm, det tål att tänkas på.

Å nu faår de fanemaj räkka for denne gången

1 kommentar:

Osloskånskan sa...

Iiioo, iiooo, iiiooo! Jao baora älskar dajj!