söndag 9 maj 2010

Gott och blandat

.
Flitens lampa har lyst i Åbarp i helgen. Nedan ser ni väggen där vår braskamin står i vanliga fall, just nu är det bara ett hål i vägen med spacklade väggar runt omkring. Fler bilder kommer när vi är färdiga.


Valencias ägare, hästen till vänster, har inte hört av sig och trots att vi ringt och ringt så får vi ingen kontakt. Valencia är en lånehäst som varit vårt sto Minafrodites kompis över vintern. Men nu skulle ju Afro vara på sommarbete och ägnat sig åt favoritsysselsättningen...att äta. Men istället får hon gå kvar här hemma trots dåligt bete, naturligtvis tilläggsfodrar vi men ändå. Hoppas hon hör av sig snart, troligtvis befinner hon sig någonstans i Asien men nångång ska hon väl hem.


Helgen har varit otroligt kall och bister. Skulle gärna sitta här på Varbergs kaj med en god pilsner och i trevligt sällskap. Men eftersom det är så förgjordat iskallt blir det inte så. Förhoppningsvis är det varmare nu på onsdag då vi faktiskt smiter från renoveringen och drar iväg med Kotten mot Österlen och en god middag.

På tal om ingenting alls så har min lilla dator kraschat...inte ett liv i den :(
Fast det bästa med det är att vi troligtvis köper en ny :)

Ha en go vecka på er alla, så här långt har jag inte skrivit på länge, blivit en bättre människa kanske?

Inga kommentarer: