söndag 10 oktober 2010

På det igen

Har inte en aning om hur veckan ser ut eftersom jag nog glömt min agenda på jobbet eller möjligtvis i jobbebilen. Vet dock att torsdag fredag är det jag som måste hem till hunden så då blir det varken sen träning eller morgonsimning. Men tror att det blir så här: gymmet måndag, simning tisdagmorgon, gym onsdag och troligtvis fredag (?). Fast man vet ju aldrig, kan alltid bli tid till promenader... De höga blodtrycket ska ner....kosta vad det kosta vill.

Andra veckan som jag har praktikant och hon ska ha en del vägledningssamtal vilket gör att jag frigörs lite och kan då ut och gå..

Helgen har varit lugn med god mat och dryck...men faktiskt inte i stora mängder. Solen har visat sig och gräset har blivit klippt, förhoppningsvis för sista gången detta året. Dottern åkte upp till Ö-vik men kommer hem om tre veckor igen. Hoppas på ett jobb här nere så familjen kan vara samlad..sen ska jag inte sticka under stol att det också är skönt att vara bara jag och gubben. En sak som är mycket rolig, vi har bokat stellplatz Wismar för lite härlig julmarknad....mys:)

Kärlek till folket!!

Inga kommentarer: