söndag 15 januari 2017

Pizzabagaren i Åbarp!

En någerlunda lugn helg går mot sitt slut. 
Vi testade ett färdigt pizzakit i fredags men det blir nog inget fler sådana. Skulle hottat upp tomatsåsen som var otroligt mesig mot när vi gör det själv. Men serranoskinkan, jordnötterna, ananasen, roccolasalladen och den vällagrade osten var finfin. Tyvärr var vi helt slut på oreganon vilket ju är ett måste på pizzor. Men vinet var gott. Vi valde ett vitt vin (skulle enligt planen ätit en massa skaldjur men ändrade oss i affären) men vinet passade bra till vår "hemgjorda" pizza. 
Sen i går skulle vi festa loss på Carl Butlers lammgryta var det tänkt. Då fanns det naturligtvis inget färsk lamm och de frysta delarna var otroligt stora. Så då blev det en lammgryta gjort på fläsk istället :)))
Sicket elände... 
Veckan som kommer blir förhoppningsvis hur bra som. Ska jobba måndag till torsdag, möte på fredag i Malmö och lite fest på lördag hos syrran. 
Men innan dess så ska jag på min första mammografi efter operationen och de tuffa behandlingarna. Liiite nervöst faktiskt . 

1 kommentar:

Elisabet. sa...

Lycka till! Friherrinnan, som genomgått samma sak som du, bad mig följa henne till mammografin och berättade då om ångesten innan svaret kommer.