tisdag 20 juni 2017

Färdig!

Idag blev jag klar hos tandläkaren för denna gången. Behandlingen som jag gått igenom är inte helt positiv för tänderna. Enligt tandhygienisten har jag klarat mig rätt så bra. Men enligt mig är det katastrof, det har kostat mig två tänder. I och för sig tänder som satt väldigt långt in och det varken syns eller är svårt att tugga....men ändå! Jag vill gärna behålla mina tänder ett bra tag till. Sen kan man ju se det som ett billigt sätt med tanke på att jag lever än.
När jag var barn lagade tandläkarna tänderna med en frenesi som inte var nödvändig. De borrade ur hela tanden och lämnade bara ett skal kvar. Detta skal har ju nu börjat spricka och flera tänder har fått kronor....dyra kronor.
Men nu får det räcka med utdragningar!

Sen vill jag gärna skryta lite också...och det får jag för det är ju min blogg :)
Sen jag tog tag i vikten för sju åtta veckor sen har jag minskat med 7,7 kg. Det innebär att flera plagg i min garderob nu passar. Så istället för att ha bara ett par jeans och två skjortor har jag tre par jeans och ett otal skjortor/tunikor. Så himla nöjd med detta. Och jag lever inte snålt alls men kör efter tanken minus in plus ut, vilket innebär cykling, stavgång med bungypumpsen (så jäkla effektivt) och ett och annat styrkepass på gymmet. Det tar tid men är värt det. Hoppas jag läser detta om jag nån gång i framtiden släppet taget igen och påbörjar min viktresa uppåt 👀

2 kommentarer:

DDT sa...

Jaha, man får problem med tänderna också? Där ser man. Det låter ju festlig värre. Och går upp i vikt av hormontabletterna..? Yippie.
Jag får nog ta och läsa på lite här, känner jag. Det blir spännande.
Och heja dig som tränar!!!

Elisabet. sa...

Grattis till allt utom tandutdragningarna!