onsdag 16 april 2008

Nu räcker det ta mej fan

Vilken dj-a ond värld vi lever i. Vad är det för fel på människan? En tjej på dotterns jobb har råkat ut för ännu en idiot till man och blivit våldtagen.
Är det inte dags för hårdare straff? Många är de tjejer som vittnar om ett liv utan närhet i form av sexuella relationer efter en våldtäckt . Är det då inte dags för samma straff till förövaren? Jag har inga problem med total kastrering, män som våldtar har förverkat sin rätt till sexualitet.

Läs här

6 kommentarer:

Sofie sa...

Jag kan bara hålla med, de har jag inget till övers för! Ut med dem på en öde ö och låt dom slå ihjäl varandra efter kastrationen förstås!
Ja visst är taxar personliga! = )
sOFIE

nygamlan sa...

....medhåll till 100 procent! No mercy!! Fin, spillrans ny blogg föresten! Snygg design! Bakelsen verkade himla god. Är lite ur spår själv, vad det gäller NJ....hade tänkt att vara -5 nya kilo vid det här laget...men icke....

Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se sa...

Jag hjälper dig gärna med total kastrering ! Allt bra annars med dig, går bara här o väntar på cytostarten nu.
Sköt om dig kram från Christel

mia sa...

Jag är HELT för kastrering! Finns ingen anledning för såna att leva med onormala sexbehov...egentligen finns det ingen anledning för dom att leva överhuvudtaget. Nu var jag elak, men det har sina orsaker...
Jaaa, jag undrar varför jag straffas med att stiga upp kl 4....okristligt är vad det är ;-)

yvonne sa...

Håller fullständigt med dig.Kastrering är det enda som gäller, med Pianotråd !!!!

christel sa...

Skön att veta att ni är med mig i detta ;)