måndag 5 maj 2008

Så här blev det

Åkte in till akuten igår helt övertygad om att jag fått lunginflammation. Feber och smärtor som låg som en rem runt bröstet. Tack vare strejken fick vi åka till Kristianstads sjukhus då akutmotagningen i Hässleholm är stängd.
Men int fanken var det någon lunginflammation, det var åter igen ett gallstensanfall...dock inte ett typiskt sådant eftersom jag hade feber. Men men..stenen är ute ur systemet och jag är sjukskriven i en vecka till. Övre luftvägsinfektion och brist på ork gjorde att jag fick ett läkarintyg, för första gången på många år.
Så nu sitter jag här hemma igen och gör absolut ingenting...och fy va trist det är...är så orolig för hur det blir med mina elever men de har ringt från skolan och de delar upp det som ska göras. Men det känns inte bra, vill ju inget annat än att vara med dom, framförallt fyrorna som ska ut i arbetslivet/sysselsättning. Men om jag sköter mig bra nu denna veckan och inte startar för tidigt kan jag nog snart gå till jobbet, men förnyad kraft och energi.
Under tiden tar jag en kopp kaffe till.

3 kommentarer:

helena sa...

Nej stackare. Nu vill man vara frisk. Det känns aldrig bra att vara hemma när man vet att kolegorna får ta över.
Ha det så gott.

nygamalan sa...

muMen usch, är du inte av med den bacillen än!! Ja, jag vet att den är av den envetna sorten i år, men håll ut, nu kommer det sommarvärme i storformat! Vilken härlig tripp till Tyskland. Spännande fest ni verkar ha på gång - kanske du har några nya femkampsgrenar på lut? Kollade in dansvideon - vilket underbart nummer! Känner att jag måste få in en film på bloggen som jag tänkte ta med för ett tag sedan, men glömde bort den. Har du det minsta gnutta av sjuk humor, kommer du gilla den här.....krya på dig!

yvonne sa...

Det var då en enveten baccilusk du fått så här på våren.Ta det nu lugnt och vila mycket så du blir frisk. Hur än less man än är på jobbet ibland så vill man inte vara sjukskriven. Krya på dig!!