lördag 22 november 2008

Hela klanen var här igår och...

...idag är här tyst och lugnt. Mannen väntar på bilder från hockeyallsvenskan, det är favoritlaget som ska spela, Västerås hockey.

Måste säga att jag inte är någon vidare festprisse på fredagskvällarna. Hela gänget hade roligt med charader, men inte denna damen, jag sov. Slocknade redan innan tio så nog börjar jag bli gammal.

Men innan dess var det som vanligt god mat, rödtjut eller öl, höga diskussioner och kaffe med avec. Diskuterade allt mellan himmel och jord från invandrarpolitik till träningsmetoder. Som vanligt var vi inte eniga i något men det är ju det som är gjejen med det, inte kul om vi sitter och hummar med hela tiden.

Älskar dessa kvällar men nu ser jag framemot vår nya kotte. Är sugen på att åka ut till havet, laga nått gott och vara med min man, bara han och jag. Har dessutom en liten platteve på den ena väggen med inbyggd box och DVD. Så travet missar vi ändå inte när vi är ute, allt fungerer på vårt 12-voltsbatteri.

Nytt för denna veckan är en Hundai Atos 05 som införskaffats eftersom Hulken (vår gamla bil) gick till bilarnas himmel. Men denna lilla Hundaien kommer vi att dela med döttrarna och plutten. Arbetsnamnet på den nya bilen är just nu Mozart, men vem vet om det stannar vid det. Nya Kotten kommer ju att heta Kotten och eftersom vi inte vet vilket registreringsnummer den får så blir den inte omdöpt än. Kanske får den ett förnamn, vem vet.

Föresten, jag har fuskat och satt in ljusstakar och stjärnor redan nu. Det är jättefint. Tur vi inte har några grannar ;O)

1 kommentar:

Mia sa...

Mozart...häftigt, men det är kanske ett litet underverk??
Har också fuskat med adventet...och jag skiter i vad grannarna säger! *S*