fredag 11 december 2009

Fullskiten

.
Eftersom jag har varit tvingad till hemmasittande och inte klarat av att röra på mig på grund av ihållande hosta har jag tittat otroligt mycket på tv. Och jisses va mycket skit dom visar. Det är amerikanskt snyftprogram så som hemstyling, Oprah W, Marta S, Rachael R. Engelska dito med Hem till gården, Aidensfield mm.
Med andra ord, jag är så fullsmackad med skitprogram så för att vågen ska hamna i konsensus är jag nog f-n tvingad att kolla in UR i en hel månad.... Fast då undrar man ju: Blir det bättre?
Men lite Kobra och Kulturnyheterna på svt skadar nog inte nu...fördumningen är total hos kotten christel.

Sen ska vi ju inte ens börja tala om reklamen...nope...det ska vi inte :o)

1 kommentar:

Anette sa...

Welcome to my world!
Om du undrar när någon serie börjar och på vilken kanal är jag personen du ska fråga. Jag vet när på eftermiddagen reprisen av förmiddagens avsnitt går och jag vet hur man kryssar mellan kanalerna för att få maximalt ut av reklamavbrotten.
Med andra ord - jag har varit hemma lähähähähänge.
Och jag tycker du gör helt rätt i att planera in lite SVT mellan varven för att inte bli fördummad. Detta är också anledningen till att om familjen vill umgås med mig på kvällarna får dom finna sig i att se både Rapport, Kulturnyheterna, Sydnytt och Aktuellt...
Hoppas du snart blir frisk - innan du blir beroende! Detta är ett tufft beroende att ta sig ur, det har jag personligen erfarenhet av.

Massor av motståndskraft skickas till dig genom cyberrymden!