lördag 19 april 2014

Åh, sånt fint väder!

Tänk att det är så fint väder en påskafton när så många är lediga. Vi kommer att äta påskmat (läs jul ock midsommarmat) tillsammans med döttrar, måg, gammal fal och eventuellt någon mer. Jag har alltid velat ge mig på Ägg Benedict och idag ska det bli av. Vet faktiskt inte varför jag inte gjort det innan, det har väl inte varit läge helt enkelt.
Sen skulle jag vilja börja bygga odlingslådor men gubben min har förbannat lång ställtid och det går inte att komma med ett sådant förslag och tänka sig att vi gör det direkt. Det ska planeras och tänkas och sådan är jag inte alls. Blir lite krockar ibland, mest när jag glömmer bort hans ställtid och får idéer som jag brinner för ;)
Jaja, ivarjefall fall ska jag antingen gå min långa runda eller så ska jag cykla en riktigt låååång runda. För så gör jag för att må bra och bli snäll.

Nedan en bild på våra ödlor som vi köpte på Lantzarote och som nu sitter på vår pööl. Ha det skönt i det fina vädret nu och gör det som faller er in, för det ska jag :)

1 kommentar:

Guldkryckan sa...

Ägg Benedict?
Får fråga frugan vad det är ;)
............nä, hon visste inte, får googla :)

Jo, ska ta och fixa våran uteplats här på femte våningen, ser ut som om halva Göteborgs fågelbestånd har besökt oss under vintern här.
Men blommor där står jag nog över även detta år även om det hade varit fint.

Ha en fin påskdag :)