torsdag 29 maj 2014

Dagens agenda

Består av trädgårdsbestyr bland annat. Vi ska köpa fler växter, köpte igår men det räckte inte långt alls. Sen har jag faktiskt övervintrat en del blomster och sått lite själv. Men det behövs många fler.
Sen har jag tänkt att börja min träning inför nästa års långlopp. Fullständigt idiotiskt men kul, Göteborgsvarvet är det som ska springas. Men min tanke är att jag ska fixa så mycket som möjligt och avbryta när botten är nådd :)
Nedan en kul bild från Paris, en man som i stor fart kör ut på Rue Montmartre och kör upp på refugen och blir hängande där. Inte med en min uttryckte han bekymmer om bilen utan med frenetisk franska dirigerade han alla (min gubbe i beige jacka) hur de skulle putta, lyfta och rycka i bilen. Föraren är den lite rundlagda mannen längst fram som pekar ner mot asfalten.

3 kommentarer:

Guldkryckan sa...

En sådan där bil lyfter man väl på egen hand med ena handen bakbunden ?

Förmodligen inte. ;)

Lycka till med växterna...håller mig till mina orkideer i fönstret här ;)

Ha en underbar dag.

Elisabet. sa...

Och vi krockade i en rondell mitt i centrala Paris för många år sedan, min f.d. man och jag. Såååå pinsamt! Det var som i en film av Tati .., mannen vi krockade med viftade och skrek och polisen kom och sa ..."aaaah, Saab solid!" Vi körde nämligen Saab och fick åka vidare, men den andra bilen fick bärgas.

Elisabet. sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.