fredag 7 april 2017

Fan ta er!!!

Veckan är snart slut och vi sitter och tittar på nyheterna.
I Stockholm har allt ställts på sin kant. Facebook är fullt av hat. Någon skriver att så blir det när man "öppnar sitt hjärta" en annan anser att man i Israel fixar sådant här direkt genom att man skjuter först och frågar sen, andra ändrar sin profilbild och sätter dit en svensk flagga på bilden av sig själv. En annan vän är arg för att Ullared var stängt och med beväpnad polis runt varuhuset, de hade ju inte hunnit handlat. 
Man gör olika, man känner olika, man får lov att vara olika, olika är bra. 
Jag kommer inte att ändra min profilbild på fb, jag kommer inte att sluta åka till Stockholm, jag kommer inte att vara arg över att polisen stänger varuhus.
Vi vet inte just nu vem, varför, hur och så vidare. Det kan ju vara jobbarkalle som fått ett idiotryck, men en sak är säker: jag kommer aldrig att acceptera att män (och i sällsynta fall kvinnor) har som agenda att inskränka min frihet. Jag kommer aldrig att ge er erkännande. Jag kommer aldrig aldrig aldrig tycka att det är ok att skada, skrämma, våldta, döda eller terrorisera människor. 
Fan ta er ni som anser ha rätt att döda i religionens namn....fan ta er! 

Men idag har även min yngsta dotter deltagit i radio, P4 extra, och talat om sin misofoni. Och hon gjorde det så sablans bra. Så jäkla stolt morsa just nu! 

1 kommentar:

Elisabet. sa...

Instämmer i precis allt!!! Hade tänkt lyssna till din dotter, men allt annat kom emellan. Finns det i repris, tro?