söndag 5 oktober 2008

Helgen har varit god

Hela klanen var hemma igår. Hästarna sköttes om och Lukas kördes två varv och var utan longeringslinor den sista biten. Alla tre satt på vagnen, dotter nr 1 mitt på dotter nr 2 samt plutt på hjulen. Men visst tyckte han att det blev otrooooligt tungt men blev tröstad av alla morötter som han fick efteråt. En riktig flistugg vad det gäller morötter är han precis som sin mor.

Efter det tittade vi på V75 och tyvärr är vi lika fattiga som innan...men hoppet dör aldrig och det är nya insatser nästa lördag. Nån gång ska det slå in.. men seranoskinkan och drinken framför sändningen sitter som alltid som en smäck..

Till mat blev det grillat, fläskkarré och majskolvar med klyftpot och bar-b-ko sås. Och som vanligt gick diskussionerna höga vid matbordet, denna gång handlade det om olika funktionshinder, både andras och de som finns inom familjen, vi är ju ett gäng normalstörda människor. Middagen tar nästan alltid två timmar eftersom vi pratar så förtvivlat mycket, fast just det gör att det känns som riktiga Åbarpskvällar.

Avslutade lördagen med poker och att det finns så urusla kort att ge ut är en gåta. Kanske är det så att jag har tur i kärlek istället, eller hur maken?

I veckan som kommer ska jag och maken till Moseldalen och förhoppningsfullt skörda vin. Döttrarna kommer att vara chefer över Åbarp, huset lämnas alltså inte tomt så du behöver inte oroa dig Ludde, här är aldrig tomt för så fort vi åker invaderar de hemmet, ibland med en massa vänner också....ett riktigt partyhus.

Men innan dess ska vi jobba två dagar, för min del kommer det att handla om en hel del mil, tror det blir inom kommunen i morgon och Lund och Ängelholm på tisdag.

Fast två dagar kan jag nog stå ut med....

6 kommentarer:

Sus Klurar sa...

Moseldalen???
Yammie!

helena sa...

Ha en trevlig resa till Moseldalen.
Ha,ha nej vi kommer bara sätta en fondvägg. Men inte på den långa väggen. Det blir på andra sidan rummet. Här ska det målas. Fär ju tänka på att man inte blir yngre och att det ska vara lättaare att ändra med lite färg om det behövs.
Kram.

Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se sa...

Hehe japp men inga bus som inte jag själv hade gjort hehe. Ha det nu så gott när ni ska till Moseldalen o glöm inte provsmaka allt som kommer i din väg...Kram på dig från din namne

Elisabet sa...

christel: skickade du inte två fösnter till mig, eller blandar jag ihop korten?

Hur som helst har jag lyckats med konststycket att klicka bort en del inkommande post och är det du, så får du gärna skicka dem om igen ..-)

yvonne sa...

Visst är det väl härligt att ha hela klanen samlad och att taket är högt.Hoppas du får en trevlig resa och får mycket gottt vin,både att dricka och att ta med hem

En Älskarinnas Bekännels sa...

Låter som en härlig helg!