torsdag 16 oktober 2008

Oj då

Roligt att ni vill att jag ska fortsätta blogga. Nu var det inte riktigt min mening att gå med håven, det är ju bara det att ibland blir det lite mycket. Men hästen mår just nu fortsatt bra och ångesten över henne har lagt sig nu.

Igår var jag i Helsingborg, körde i lugn och ro till ett par elever MEN tydligen har jag kört som en hel buse. Någon har ringt till jobbet och totalt skällt ut en av expeditionspersonalen pga min bilkörning. Jag hade "trängt ut" denna mannen så att han nästan farit riktigt illa. Han ville ha mitt namn och var dessutom helt övertygad om att jag "tjuvåkt" bilen eftersom jag var så långt ifrån vår kommun. Ska tydligen även polisanmäla mig...En otroligt arg man, hujedamej.

Det är bara det att jag har ingen aning om vad som hänt...men en liten sak vet jag hände. Jag körde ut från ett villakvarter och kom lite för långt ut i en korsning. Någon (kanske då han) kom från höger och skulle svänga in på min gata. Släppte då inte mig först utan skulle tvunget köra vilket då blev lite väl snävt för honom...opps. Kanske var det denna lilla incident han menade???

Ja, annars vet jag inte. Kan man tränga någon som kör bakom?? Tänker så eftersom jag inte sett något. Jaja, hela skolan har just nu kul och driver helt med mig.. :o) men det får jag väl bjuda på. Men visst är det lustigt hur fort sådant här sprider sig...men att jag faktiskt lyckats få båda dessa elever anställda på de företag som de praktiserar på är det ingen som pratar om..häpp

3 kommentarer:

nygamlajag sa...

Det klart du ska fortsätta Blogga - när du känner för det. Det får inte bli en belastning, jag ser det som avlastning, reflektion. Jag hinner heller inte sitta och blogga med 50 pers. Denna veckan när jag varit sjukskriven har det blivit mer "blogg promenader" men när jag är mitt i centrifugen, dvs jobbet, så blir det inte så mycket. Jasså, du är en sån' biltjuv ;) Ja där ser man....

kajsa sa...

du är min absoluta favorita bildåre. speciellt när du gallskriker när ud kör ikapp en bil. hih.

Kristallen/Obs ny bloggadress: www.kristallens.blogg.se sa...

HeHe e det inte poliser så e det arga gubbar !!! Kör fösiktigt o va rädd om dig kram från christel