lördag 18 oktober 2008

Nu djävlar


är raden klar och jag spikar inte Bob Hope. Är lite ute efter ett par millar och då ska ju inte Bob Hope vinna. Mina spikar blev K.K.Logistic och T.M Avenue...håll alla tummar och stortår som inte just nu används till annat ;) Jag ska bli rik, jag ska bli rik..JIPPIESå är det lördag och ledig tid, ällllskar detta. Idag ska vi bygga på våra uteboxar, shoppa på City Gross och till mat blir det Tacobuffé. Kanske blir det en liten runda i skogen på jakt efter det bästa jag vet, vit taggsvamp.Lite tråkigt är det att dotter nr 2 just nu är på väg till djursjukhuster med sina älskade råttor, Mickey & Mallory. Mallory har troligtvis en livmoderinflammation och är i omedelbart behov av veterinärvård. Penicillin och god omvårdnad löser nog det hela.En liten fin bild på Mallory tagen av dottern själv.


Tänk att jag skulle bli så förtjust i hennes råttor. Det trodde jag aldrig innan dom kom in i mitt liv. Fast å andra sidan, vad var oddsen på att jag skulle hantera så stora djur som hästar för ett par år sen, dvs innan vi köpte Minafrodite. Nu är det ibland dagens höjdpunkt att åka till stallet och sköta om de två hästar vi har. Men det ska bli så skönt att få hem dom, lättare och mer tidssparande.

.

Nä ut och jobba med dig Christel, NU

_________________________________

Uppdatering: OK, jag jobbar väl på måndag då.....4 rätt på V75 låååååång suck

6 kommentarer:

en älskarinnas bekännelser sa...

Usch då hoppas att det löser sig med råttorna. Och att du blir snuskigt rik :-)

anna wintour sa...

hoppas du blir rik på hästar

vad söt musen är

nygamlajag. sa...

ja du, maken väntar troget varje lördag på millarna också...men, men...trist med sjukdomarna i "familjn" hoppas det ordnar upp sig. Jag håller med dig om, att jag ser det som otroligt att jag skulle kunna ta till mig dylika husdjur...men man ska väl aldrig säga aldrig....

helena sa...

Nej, det kan man aldrig tro. Det är många som säger samma sak om hundar. Men har man aldrig haft någon så kan man inte uttala sig. De är säkert små personligheter de där små liven också.
Vann du något på travet?
Ha en fin söndag.

Sus Klurar sa...

Tarv är tråkigt!
Aptrååååkigt.
Jag har varit på trav en gång.
Då var jag full.
Så det var iofs rätt kul...

Anonym sa...

Fy!

Kolla mitt förhållande till råttor:

http://luddelundell.blogg.se/2006/september/

/Ludde