torsdag 1 juli 2010

Är jag välkommen in i klubben?

. Lika hög som mitt tryck??

Drog, som jag trodde, snabbt igenom Göingekliniken för att de skulle kolla mitt blodtryck. Men så lätt var det inte som att gå in till sköterskemottagningen och få det fixat.
Nä, måste gå via läkare så jag fick snällt ta en annan kölapp och sätta mig ner och vänta.

Vär inne hos min listade läkare Per frågade han varför jag ville kolla trycket. Berättade då att när jag haft mina gallstensanfall har de läkarna sagt att jag ligger lita högt och att jag borde kolla det.

Borde och borde har denna damen tänkt....nångång kanske. Och denna nångång blev då idag tre år senare...hmmm. Min tanke har ju varit att det inte är något fel på mig och att det är naturligt att ligga lite högt vid den smärtan som ju ett gallstensanfall är.
Men men..borde kanske tagit mer på allvar vad läkarna sa...trycket ligger på 180/100 fast i vila vart det 160/88, bättre men inte bra.

Så nu joinar jag till den skara som varje dag måste ta medicin. Fast vi är ju en vacker och trevlig skara...eller hur Marie?!? Marie som är en mycket trevlig och sympatisk arbetskamrat (måste skriva så, hon läser bloggen då och då;)

Och dessutom...order på att fortsätta träna och minska i vikt *hummar kränkt;), jag som är så tjusig med mina vackra volanger runt magen.

Fast en sak är ju bra...han sa inget om rödtjut...*

2 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Usch då, inte bra. Men du är en av många...

Anette sa...

Vi skulle kunna dela - mitt låga och ditt höga. Borde bli perfa...