tisdag 3 november 2015

OMG!!!

Sicken dag.
Först träning som gick bra. Sen mot sjuka huset där jag väntade på att gå på sminkkurs.
En fantastisk möjlighet som erbjuds kvinnor med cancer, Look Good, Feel Better.
Medan jag väntade satt jag i foajén på blocket Lund. Hade mackor med mig eftersom vi lever på/med en budget. Två saker hände där, det första var att Försäkringskassan ringde till mig för att meddela att jag fått ansökan beviljad och att pengar är på väg in. Halleluja!
Nästa grej var inte positiv alls. En kvinna satt snett emot mig och ringde runt till, vad jag uppfattade, syskon för att meddela att deras pappa fått någon sorts stroke eller något i samband med en operation. Hon var otroligt arg på syskonen för att de inte brydde sig, som hon sa. Men innan dess hade hon talat med sin man (tror jag) och berättat om att hon minsann skulle ha skogen och att hon planerade en stor fest med orkester, allt för arvet som hon ansåg sig ha all rätt till. Riktigt otäckt faktiskt. Och, jag förstår mig inte på folk, vet dom inte att dom hörs otroligt mycket när de pratar i telefon. Jag gick bort och satte mig på annan plats.
Men åter till det roliga. Vilken fantastisk eftermiddag det ändå blev. Vi fick en massa smink som vi sminkade oss själv med. Jösses sicket jobb....skulle ta mig en evighet om jag skulle göra detta varje dag. Allt ingick i sminkväskan, allt från rengöring och annat bra för huden till borstar (en till ögonfransarna) och naturligtvis ögonskugga mm.
Vi var en brokig skara i alla åldrar, fnissade (nästan alla) som tonåringar och på bara två timmar gjorde om oss till stylade kvinnor på väg mot krogen/träffen/romantiska middagen......
Så roligt :)

1 kommentar:

Elisabet. sa...

Ni verkar i alla fall bli väl omhändertagna ,-)

Och hemskt med hon som pratade om arvet. Nej, jag har slutat att förvånas.
På Pågatåget från Malmö till Ystad berättade en ung kvinna högljutt om den abort hon precis gennongått och vi fick ta del av alla detaljer.