fredag 13 november 2015

Phu, fredag :)

Idag känns allt mycket bättre. huvudvärken blir jag inte av med men resten är ok.
Konstigt nog känns det skönt att jag inte alltid mår bra. För då får jag behandling som "tar".
Igår åkte min far in på sjukhuset i Hässleholm med trolig ischiasproblematik. Otur att få det när man är 85 år fyllda och inte superrörlig. Bevisar bara att livet snurrar på antingen man har en sjukdom eller ej. Men nu måste han ta emot hemhjälp vilket han hittills har vägrat. Mest för att det kostar pengar, men han har råd. Varken jag eller syrran kan eller hinner med att fixa hos honom och det skulle kännas skönt om vi visste att någon tittar till varje dag. Vi lagar mat som han värmer och ser till att han har det ok...men städningen får vi ha hjälp med nu. Tråkigt att städa varje gång vi är där istället för att umgås och fika.
Efter att varit hos far med hans grejor drog jag minsann till gymmet. Körde intervall- och styrketräningen så jag tycker nog att jag kan ta ett glas rött ikväll :)
Morgonmys innan gymmet. 

3 kommentarer:

Elisabet. sa...

Hur långt från Hässleholm bor du?

christel sa...

Vi bor ca två mil från Hässleholm.

Elisabet. sa...

Den fjortonde december ska jag till ortopeden i H-holm. Om du mår bra och är hemma och har tid, vore det roligt att få ta dig i hand och önska god jul. Men det är under förutsättning att allt det stämmer. Jag tillhör sorten som aldrig blir kvar länge hos någon :)