lördag 23 januari 2016

Spinning, pulled pork och rött vin!

Igår var det en bra dag. Lite färre biverkningar förutom den ständiga huvudvärken. Huvudvärken tillsammans med de torra slemhinnorna, som ger näsblod, är de biverkningarna som inte minskar jättemycket. Men fullt acceptabelt. Fotade den otroligt vackra men dimmiga dagen. Klickar ni på fotot så ser ni hur vackert det var igår.
Utsikt mot grannens marker. Otroligt vackert!
Men eftersom jag mådde ok igår blev det spinning och det var riktigt tufft. Svetten forsade och min puls gick upp till 171 när det var som värst. Vet min puls då jag har pulsklocka som dom nere i Lund läser av och kollar upp så jag kör mina 75 minuter cardioträning.
Körde hem och tog ett glas rött (läs tre;) och till middag åt vi pulled pork i arabiska bröd tillsammans med ananas och rödlök. Så otroligt gott. Köttet fick puttra i ugnen hela natten innan på 100 grader. Sen är det bara att värma upp så mycket man vill ha. Tittade på makens favoritprogram På spåret och Skavlan. Inte riktigt min kopp the men det fungerar. Jag tog Vem där direkt och är omåttligt stolt över det.
Idag blir det grillning och annat mys....härligt. 

1 kommentar:

Elisabet. sa...

Det gjorde du bra! (Vem där?) Inte en susning hade jag själv.