måndag 14 mars 2016

Postoperation!

Ja, man kan säga att det hela gick bra.

Fick tillbringa två nätter i Lund. En på avdelningen och en på patienthotellet.
Och trots att patienthotellet verkligen var bra är det alltid bäst hemma ju.
Jag trodde jag skulle må sämre än vad jag gjort. Men snabbt mådde jag bättre och bättre för att till slut inte ens behöva ta alvedon. Så....inga painkillers alls.

Drog förbanden igår och ja......inte så vackert. Jag har plötsligt ett ungt bröst och ett åldersadekvat. Det vill säga ett "lyft" bröst och ett lite tjockare taxöronvariant. Undrar varför kirurgen lyfte bröstet och på så sätt gjorde dom så olika? Finns nog en förklaring på det också men konstigt ser det ut.
Dock får ni inget bildbevis ;)

Idag ska mannen och yngsta hjälpa äldsta att flytta in i hennes nya lägenhet. Äntligen får hon ett hem i Hässleholm som man kan kalla hem. Hon har bott i en liten liten lägenhet och flyttar till en tvåa som är jättefin. Jag kan/får absolut inte lyfta tungt (ibland har man tur) men kommer att bistå med glada tillrop. Bravo! Prima! Ta i! Men lyft då för...!

Sen efter, ikväll alltså, ska mannen och jag festa på prosecco och ekologiska vindruvor. Det är vi värda efter att ha slitit så :)))))

3 kommentarer:

Guldkryckan sa...

Härligt när allt går rätt väg...läste inlägget innan här...jo...vi måste prata om sådant...absolut ett måste i min värld.
Det finns överallt....varför hålla tyst?

Ha en superb afton nu. :)

Elisabet. sa...

Och grattis på namnsdagen i efterskott ,-)

Bert Bodin sa...

Lycka till med "suset och duset" i fortsättningen. ;-)