onsdag 8 mars 2017

Bantning!

Jag tror jag har "bantat" halva livet. Ibland på riktigt med typ Viktväktarna, LCHF, Gi, men också med flygvärdinnemetoden och något som kallades kålmetoden och som bestod i att äta en ganska god kålsoppa varje dag i flera veckor. Om nu någon klarade av att äta soppan i mer än fem sex dagar så gick dom säkert ner i vikt men jösses flickor...magen!!! Efter två dagar tillbringade jag tiden på toa med en mullrande och upprörd vaktmästare i magen :)
Någon gång har jag bantat på så sätt att träna som en galning eller helt enkelt med fasta (vilket gjort att jag gick upp allt direkt plus något kilo). Som ung hade jag inga problem med vikten men efter att ha slutat röka 1992 förändrades allt. Kilona smög sig på och snart vägde jag 20 kg för mycket. 
Nu kryper kilona på igen. Denna gången på grund av en medicin som drar med östrogenet till noll och som då har två stora biverkningar, viktökning och ledvärk. 
Nu har jag fått stopp på ökningen men tyvärr inte fått något negativt resultat på vågen. 
Och vet ni vad, jag är så jäkla trött på att hela tiden tänka på vad jag stoppar i mig. Vill njuta av frukostbullar med västerbottenost och rabarbermarmelad utan att få dåligt samvete. 
Så därför tränar jag istället för att banta. Och jobbar på att inte må dåligt av att njuta. 
Imorgon drar mannen och jag till Göteborg för ett möte för föreningen SYVI. Då ska jag leta upp en affär som heter Fanny Michel som verkar ha lite "förlåtande" tunikor. Cause I'm worth IT :))))
Vår nya bild på fb för SYVI. Fin va?