lördag 9 augusti 2008

Ibland händer det

att flitens lampa lyser i Åbarp. Här är dottern och Plutt i full aktion. Det ska bli ett råttskåp för hennes två supersöta råttor. Burar är ju mer opersonligt och därför är ett gammalt skåp inköpt på något som heter Ekorren i Hässleholm och som är ett ställe där man kan hitta mycket roligt.


Här ska de två raringarna husera. Blir tre etage högt i två sektioner, med andra ord ett stort och roligt boende.Här ser man skåpet och det är mellangolven som dottern just nu målar vita.


Stället som dom arbetar på är vårt uterum som just nu inte går att ha som uterum. Det är mer en snickarbod med diverser målarburkar, penslar, sågar och annat kul.

Plutt med en "trappa" som ska kläs med sandpapper för kloslipning.

Nån gång ska vi nog få tillbaka vårt rum så att vi återigen kan dra ihop lite folk och fä. Fest är nog det som jag just nu skulle behöva mest. Inte direkt festsugen så en rejäl blöta i goda vänners lag skulle nog göra susen och vara ett sätt att bli av med skit i systemet.

Så alla ni där ute...festsugna??

2 kommentarer:

nygamlajag sa...

va roligt med ett riktigt hus till dom små liven :) Betydligt trevligare än burar, det håller jag med om. Hoppas du får dig en fest, finns en i norra Dalsland om ca 20 min....hinner du?

Christel sa...

Attans, jag hann inte