söndag 3 augusti 2008

Sen sist..

..har jag varit på kalas på Kings Head och firat Pälleplutt som i och med detta förlorade sin odödlighet. Tydligen är man bara odödlig när man är tjugo och nu är han en gammal man på tjugoett. Vi firade honom med en ny outfit.
Numera dödlig Plutt, foto stulet härTvå fina dagar fick jag nere på Sandhammaren. Varmt med sol och bad. Picknick med Rekordelig och Svart Guld. Lite bubbel i slutet av dagen nere på stranden och lite bubbel i hjärnan på väg tillbaka till Kotten. En alltigenom härlig helg.

Glittrande hav och skönt tyg kring brassestolen

Imorgon börjar allvaret, ska trots semester gå in och jobba. Lite tokigt kanske men stressen över att få ut eleverna på en bra praktik börjar kännas. Någon bra plats någon???


6 kommentarer:

mia sa...

Önskar jag kunde hjälpa dig med det.... :/

amonym sa...

Tyvärr inga bra praktikplatser på lager...... kämpa på o lycka till!

Sandhammaren ser härligt ut!

yvonne sa...

Hallå där Kotten. Du verkar haft en bra sommmar med härliga utflykter. Ursäkta att jag inte har kommenterat men jag har inte känt för att blogga. Är lite tufft just nu,har en kompis som gått bort denna vecka och en annan som är dålig.Men det ska bli bättring

Margaretha sa...

Låter som en finfin helg....Måste vara helt perfekt att ha en liten kotte att krypa in i när man blir pömsig....Kanske måste prova det där någon gång.....
Kram
Margaretha

Sofie sa...

Ser ut att ha varit en härlig sommar! Men du var hittade du kantareller denna torra sommar?? Snyggt jobbat!!
Ha det så bra! Sofie

www.nygamlajag.blogg.se sa...

haft en fin helg ser. Vilken härlig strand! Min semester är slut och jag är inne på tredje jobbarveckan...men det känns ok.