söndag 24 augusti 2014

Frustration och oro!

Läste en kommenter på fb under ett av interasistmen.se inlägg. Inlägget handlar om att en av SD:s anhängare (en man) ringt anonymt och hotat en skribent och hens familj till livet. Ett av anhängarens argument var dessutom av den arten att interasistmen ofta agerade anonymt och att det var "åt helvete" sen att mannen gjorde samma sak det förstod nog inte den lilla blöjnassen. Men Amanda Pandas kommentar fastnade hos mig. Så här  skev Amanda Panda: 

"Dom blir fler och fler ....och vi vet inte vilka dom är? Kanske chefen, kanske arbetskamraten, kanske den trevliga servitrisen... Hur ska man ändra en åsikt som växer mer och mer .... Acceptera den ? .... Prata och prata om den?.... Slå sönder den med våld? Hur fan stoppar vi denna sjukdom ? ... På riktigt ! Siffrorna växer och växer! Vi kan klappa varandra i axel att vi inte är såna... Men ju mer skit man visar om dom desto mer växer dom!... Rasismen har alltid funnits och kommer alltid att finnas! Hur förändrar vi det?...HUR? Ska mina barn se ett land där SD regerar och kastar ut dom för att dom inte är ljusa svenskar? Ska vi då ta till våld? Hur mycket ska man acceptera att dom växer innan självförsvar är den logiska utväg? Jag är mer rädd om framtiden för mina barn och den tysta rasisten som röstar än den patetiska lila nasen som ringer! .... Om våld är ända utvägen! ... Måste vi tänka och dra en streck i sanden .... Hit men inte längre kan vi acceptera ! .... Jag är rädd för vår framtid ! Men kommer att kämpa till min sista andetag för mina barnsrätt att   Finnas!....."

Det knyter sig i min mage av oro och frustration. 
Skulle vilja ta Amandas familj under mina vingar och försöka beskydda familjs. Vad är det för fel på människor som inte ser att SD består av rasister och i många fall av obildade personen som bara drivs av hat? Vanliga Svenssons kommer att välja ett parti som tror att allt går att skyllas på invandringen. Sen vet jag att många inte kommer att står för sitt val i diskussioner och runt middagsbord på fredagskvällen. Fegt, stå för att ni är rasister!!!!!!
Älskar den som skrev angående den stora branden att vänta där ni är, vi kommer att hjälpa er på plats...det är mycket bättre. 2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, det är ruggigt. Jag fick helt enkelt en kalldusch när jag upptäckte att en av grannarna här i byn, en vänlig och trevlig herre, går omkring med en jacka med reklam för SD!!!

christel sa...

Men hur tänker folk?
Källkritik och sunt förnuft tack!