söndag 11 oktober 2015

Idag är jag nervös!


Helt knasigt men så är det. Jag är nervös för CT-skanningen. Inte för själva undersökningen, även om mitt hjärta hoppade 91 då jag gjorde det vid gallundersökningen och jag fick en massa betablockerare, utan jag är rädd för svaret.
Självplågare, som jag nog är, ser jag framför mig hur läkaren talar om för mig att tyvärr...det finns inget att göra för dig. På torsdag får jag svaret.

Tror det får bli en insomningstablett ikväll, eller mer rätt en halv sådan.

Men helgen har varit fantastisk, jag och syrran har bott på hotell, gått igenom tusentals sjukdomar, ätit gott och pratat pratat pratat. Jag har en fantastisk syster och vi har skrattat högt och länge. Så skönt att skratta åt eländet, även syrran har problem med hälsan och denna helgen behövde vi.
Tog bland annat tåget till Emporia som är ett jättestort köpcenter i utkanten av Malmö. Alldeles för stort och varmt för oss som bara fnissade över att vi gick fel hela tiden och åt mig som helt akut fick en jäkla uvi och som naturligtvis inte hade alvedon med mig. Så jakt efter ett apotek, via varenda toalett som fanns där och helt svettiga när vi äntligen kom ut med både piller och totalt nypinkade. Som tur var "botade" två snabba alvedon åkomman tillsammans med ett par liter vatten och det gjorde att vi kunde fortsätta till lilla torg för en makalös älgfärsbiff med pepparrot.

Som sagt, en alldeles ypperlig helg.
Tänk på mig imorgon så kanske mitt hjärta sköter sig bättre (fast jag får nog betablockerande medicin innan)!

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Ja, det är ju ingen tröst att jag förstår dig. Jag skulle också vara nervös, jag som är orolig efter en vanlig mammografi.
Men ..., jag lovar att tänka på dig och hålla tummarna!
Ps. Systrar kan vara ovärdeliga! Ds.

Anonym sa...

Jag håller också mina tummar!!
Lena