torsdag 22 september 2016

Bästa av dagar!

Visst gissade ni rätt. Hela familjen drog till Malmö och tatuerade oss på Malört
 Det tog hela dagen men det var fint väder och trevlig stämning i stan.
Älskar faktiskt Malmö, gammal arbetarstad som nu är en mångkulturell stad med mycken kreativitet. 
Malmöfestivalen blir på något sätt förlängt med en hel del andra happenings. Sen finns det bilbränder och annan skit också men det kommer väl med i paketet. 
Här ser ni familjen Lindqvist med våra fina kottar. 
Varför kottar undrar ni? 
Jo, ända sedan våra första resor ner till Medelhavsländerna har ungarna samlat kottar. Man kunde se var vi bodde på berget av kottar utanför husbilen/tältet/lägenheten/huset. Därför har vi sedan dess kallat oss för kottfamiljen och alla våra husbilar och husvagnar har gått under namnet Kotten. 
Och då blir ju även namnet Kottenliv förklarat :)
Efter tatueringen gick vi naturligtvis till Lilla torg där vi festade loss på Green chili som är en utmärkt bra indisk/bali restaurang. Bosse var naturligtvis med. Älskar att uteserveringarna är öppna i princip hela året för det gör att vi även i Sverige kan ha med oss honom på restauranger. I övriga Europa, åtminstone dit vi brukar åka, är det inga problem med det men vi tillåter ju inga hundar inne på restaurangerna. Bra tycker alla allergiker och dåligt tycker alla hundtokiga. Själv tar jag seden dit jag kommer.
Och så här trött var Bosse efter en heldag/kväll i storstaden Malmö. Många är dom som vill prata med honom och nästan alla undrar vilken ras det är och just den frågan kan vi ju inte helt svara på då mamman är tibetansk spaniel men fadern är okänd. Hände en liten "olycka" när tiken var på hundpensionat och som ju blev vår stora lycka. Är så förälskad i denna lilla bushund som nog aldrig kommer att bli kursetta på unghundskursen.
Han är inte bra på hundmöten och en heldag i storstaden är den bästa av träningar. men det tar ut sin rätt, tröttare tröttast :)


1 kommentar:

Elisabet. sa...

Det tröstar mig (oss) oändligt att han inte är bra på hundmöten, för det är inte harry heller och man skäms nästan ögonen ur sig. Och SOM jag har undrat över det här med kottenliv - tack som berättade -!