fredag 23 september 2016

Rörig, rörigare, rörigast

Sicken röra det varit idag.
Det var ju som sagt dags för oss att köra hem vagnen. 
Vi hade en underbar kväll igår och njöt av fulla muggar av havet och solen. Så här års har vi underbara solnedgångar i Löderup. Solen sjunker ner bakom Kåseberga och det är otroligt vackert. 
Som sagt, det var en otroligt fin kväll. Lite kallt naturligtvis men skönt. 
Men idag rörde det ihop sig totalt. 
Det började med att mitt sår vid nyckelbenet förvärrades inatt. Det är en brännskada och ska behandlas så. Tyvärr är biverkningarna bara i början enligt strålningsenheten, så vi får väl se vad som komma ska. 
Men, vi fixade allt i vagnen, sjöstuvade allt och packade in stolar och annat. Tog adjö av campinggrannarna och skulle koppla vagnen. Då har vi glömt adaptern som ska sitta mellan bilen och vagnen eftersom bilen är modernare än vagnen. 
Skit...iväg till Ystad en sträcka på ca två mil, köpte en adapter på Mekonomen och körde tillbaka till campingen. 
Provade adaptern, passade inte, iväg till Ystad igen för en ny adapter och lunch. Till campingen igen och nu fixade det sig. Körde mot hemmet utan att sätta på husvagnsspeglarna...va sjutton. Stannade i Hannas och fixade dom. 
Hem ca två timmar senare än beräknat. Av med vagnen från bilen och iväg till planerat möte som mannen faktiskt kom i tid till, på målsnöret men ändå i tid...phuu.
Nu...helg!2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Läser och ler. Ja, inte när det gäller såret, men det övriga ,-)
Ååå, såna dagar finns verkligen, jag hade en sån häromdagen. Glömde koden till bensinkortet, tänkte då tanka med mitt kort, nej, då hade jag lagt plånboken på köksbordet hemma ,-)

christel sa...

Ja, ibland fungerar inget :)