torsdag 9 januari 2014

When live gives you lemon grab tequila & salt

En blogg kan vara som en dagbok, den kan också vara ett sätt att förmedla ett budskap. Men även ett självhävdelseredskap eller ett sätt att bli bekräftad. Ja, den kan vara vad som.
För mig är det ett sätt att komma ihåg (dagbok då) men också ett bra sätt att få ut det som ligger och skaver eller trycker.
Året har inte börjat strålande för klanen Lindqvist, eller, vissa delar har inte börjat så bra. I det stora hela är ju faktiskt allt helt OK. Jag har faktiskt bara blivit av med en vän som inte vill vara med mig längre och handen på hjärtat, då var hon nog inte någon vän.
Men när något inte stämmer hjälper det att komma ihåg en tid, händelse och/eller en plats där allt stämde. När livet kändes lätt och framför sig fanns bara ljus och värme (who am I kidding;)
Men ändå, bilden nedan är en sådan, hela familjen hjälps åt att köra in vår häst Lukas även känd som Talibanen. Alla hade samma mål och samma ambition.
Just nu längtar jag till en sådan dag.
Ibland är det svårt att hålla människor ifrån sig. Idag gör jag det med den äran, är nämligen hemma med en förödande huvudvärk och en hals som ömmar. Inte det roligaste sättet men ett attans så effektivt om det inte vore för att telefonen ringer i ett.

Kärlek till ar alla, jag överlever och går som vanligt stärkt ur detta.

3 kommentarer:

Mia sa...

Det gör jäkligt ont att tappa en vän, att inse att det inte var äkta. Det får ta tid, för det är det enda som hjälper, sakta inse fakta...och acceptera.
Kram på dig och krya på dig!

Gubben sa...

Håller med dig om att man går stärkt ur en sådan händelse. Samtidigt så blev det hos mig då jag råkade ut för att det inte "passade" helt plötsligt bara att lägga personen ifråga på sopphögen. För ansåg inte att det var en tappad vän utan positiv insikt om en person innan allt gick för långt.
så glöm, kasta bort och gå vidare. du har din familj!

Veronica sa...

Hejsan,

Trillade hit genom Mia =)
Visst är det så att man ska göra det bästa av livet och dess utmaningar. Livets berg och dalbana kan vara väldigt spännande, både på gott och ont.

Önskar att dagen ska utveckla sig till det bästa utifrån dina val
Kram