lördag 19 juli 2008

Räkfrossa i Hällevik

Fredagskvällen tillbringades i stugan i Hällevik, förutom när vi cyklade ner till Dagmars och vräkte i oss räkor. Varje sommar festar vi på räkfrossa, det har blivit en tradition. Gott är det, även om en hel del räkor känns lite väl blöta.

Kvällens charmör var Robin, två år. Här tillsammans med farfar Lasse innan vi beställt maten.


Robin och maken, lika söta båda två om jag får säga det (jäv?).Lillgrabbens båda föräldrar som precis köp en fin villa med inflyttning i september. Ska bli kul att få se underverket.

Efter maten sitter det bra med lite rörelse. Såpbubblor som ska fångas och stoppas i fickan(?). Stugan tillhör svåger Lasse och syster yster som ses på bilden ovan, de har haft stugan i flera år och den är en underbar liten oas.
Sen är det ju inte sämre att de också har en båt som går som s-tan. Kul kul, även om den var på land denna helgen pga en slang som behövdes bytas ut. Så nån båttur vart det inte denna gången.


3 kommentarer:

Mors Deka sa...

Tjoa till när ni kommer till Lister igen. Då kan ni ju stava er fram till grannbyn och träffa en blogglikasinnad. Här finns en supermysig restaurang med prisvärd, god mat. KRAMEN!

Tack för att du hälsade på min bloggsfär. Välkommen åter!

Ekelundskan sa...

Precis som ordspråket lyder:
"Ingen sommar utan räkfrossa"...

:-)

yvonne sa...

Vilken sötnos..ja den lilla menar jag.