onsdag 17 februari 2016

Provtagning mm

Idag är det dags för provtagning, mammografi och ultraljud.
Provtagningen är för de två studier jag är med i och mammografin och ultraljudet är inför operationen. 
Hur mycket som ska bort av mitt bröst vet jag inte än. Onkologen pratade om tårtbitsoperation och hur kirurgen vill ha det vet jag inte förrän 1/3 då jag har min tid på kirurgimottagningen. Eller rättare sagt kirurgi- och mellanommottagningen. Jag hoppas på tårtbit dock även om jag inte har en aning om hur man ser ut efter en sådan operation. Vi får se.....
Igår var jag så duktig med min träning att jag helt slocknade strax efter nio. Vaknade vid tre och var vaken säkert över en timme men lyckades somna igen. Var liksom uttömd av energi och helt slut på det.
En unik bild på Bosse och Sessan. Sällan dom låg brevid varandra. 
Ikväll är det dags för valpkurs igen. Tyvärr har jag inte kunnat träna koppelgåendet, blir så attans yr om jag ska gå och hela tiden bocka mig ner för att Bosse ska få godis när vi har ögonkontakt. 
Mannen får träna på det....inte jag. 
Håll tummarna :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips för tillfällen när du inte har tid/ork för träning är att ha en sele där man knäpper fast kopplet framme på bogen, då vänds han automatiskt mot dig så fort han drar. Ett annat alternativ är att ha olika selar, en när det inte är önskvärt att dra, och en som det är ok att dra i. Lättare för honom att veta när det är träning och inte.

Elisabet. sa...

Friherrinnan fick en tårtbit bortopererad; nog märks det lite när vi byter om nere vid havet, men inte mycket, inte så jag reagerar på det.
Hon bryr sig väl inte heller kanske ,-)
Kram på dig och jodå, vi håller tummarna!