söndag 9 oktober 2016

En trissvinst behövs till det Åbarpska palatset!

Sitter och leker med ett nytt gratisprogram för bilder vilket märks här på bloggen ;) Och det väcker upp en stark längtan bort. Skulle så gärna resa iväg till någon för mig ny plats. Det finns ställen som vi planerat resor till men som aldrig blev av. Vi har till exempel aldrig kommit iväg till Frankrikes La Rochelle och Bordeaux, eller till Portugal som också fattas oss. Sen ska vi inte glömma Ligurien i Italien eller Skottland och Färöarna, Grönland och gärna till Island igen. Skulle vilja åka kanalbåt i England och varför inte Hurtigruten. Många längtansdrömmar. 
Här ser vi färjan från Puttgarden, en mås i Warnermünde, Gamla stan i Stockholm och mitt älskade Löderup. Alla är platser som jag mår bra av. Just Warnermünde visade sig vara en riktig pärla, trångt men hur mysigt som helst.
Här ovan är det bilder från Lanzarote. En riktigt härlig ö i Atlanten. Vi hamnade på ett hotell för enbart vuxna med en åldersgräns vid 18 år Pueblo Marinero i Playa Blanca. Tanken var att vi skulle cykla runt på ön och vara väldigt frisksportiga första gången vi åkte dit. Men...vi landade vid poolen och kom knappt därifrån. Eftersom det inte fanns barn vid poolen var det väldigt tyst och skönt...vi sov och sov och sov. Var ju naturligtvis det vi behövde. Underbart!
Nästa planerade resa bär återigen av till Barcelona, en av favoritstäderna. Då ska vi fira min och min svågers födelsedag, han 70 och jag 60. Tjejerna följer med och förhoppningsvis även svågerns vuxna barn med familjer. 
Men det är inte förrän början av  nästa sommar och nu sliter det av reslusta i den gamla kroppen.  

2 kommentarer:

Elisabet. sa...

Du må tro att din längtan delas av många! Ja, kanske inte enbart till resor, men till ett annat liv! Igår såldes hur många Trisslotter som helst och många berättade om sina planer .., utifall att det skulle hända ,-)
Själv köpte jag en Harry Boy - vilket jag nästan aldrig gör -.
Nä. Ingen vinst.

Bert Bodin sa...

Du radar upp en hel del av mina favoritresemål. Island, Skottland, Grekland och faktiskt Mallorca. Däremot längtar jag inte så långt bort i världen längre. Kanske beror det på att jag varit i alla världsdelar utom Australien (Jo - Dit kan jag önska mig.) Det finns så mycket i vår närhet också.

Hm! Man kanske skulle satsa på Skåne!? ;-)